Oprolbare zeilen (dranken opbouw)

info@dbm-car.be

Dit type opbouw werd speciaal ontwikkeld voor het vervoer van dranken. Doordat het zeil omhoog oprolt, is het veel sneller te bedienen dan het klassieke schuifzeil. 

Bijkomend voordeel is dat het zeil ook de lading op z’n plaats houdt, doordat het wat naar binnen gemonteerd staat. 

Volledig XL gekeurd

Bent u op zoek naar op maat gemaakte oprolbare zeilen voor uw dranken opbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid. Onze oprolbare zeilen zijn namelijk volledig XL gekeurd. Dit betekent dat zowel mét als zonder tussenschot de opbouw dynamisch is getest. Hierdoor zijn onze oprolbare zeilen geschikt voor alle soorten transport en voldoen ze aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarnaast zijn onze oprolbare zeilen betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. Het oprollen en uitrollen gebeurt snel en efficiënt, zodat u tijd en moeite bespaart. Kies voor veiligheid en gemak en bestel vandaag nog uw oprolbare zeilen bij ons.

Duurzaam en zonder onderhoud

Het oprolsysteem zelf werkt volledig hydraulisch. Hierdoor is de extra belasting van de batterijen van het voertuig minimaal. 

Dit systeem wordt standaard aangesloten aan de pompgroep van de laadklep. U kan ook kiezen voor een afzonderlijke pompgroep.

Volg ons op facebook