Services

Onderhoud en onderdelen

Het regelmatig onderhouden van voertuigen is essentieel om de levensduur en prestaties ervan te behouden. Dit houdt in het schoonmaken van de onderdelen, het vervangen van versleten onderdelen en het smeren van de bewegende delen. Door dit te doen, vermindert men ook de kans op storingen en uitval.

Het is belangrijk om originele onderdelen te gebruiken voor reparaties, omdat deze specifiek ontworpen zijn om te passen en te functioneren in het apparaat of voertuig. Het gebruik van imitatie-onderdelen kan leiden tot problemen en schade aan het apparaat of voertuig.

Met regelmatig onderhoud en het gebruik van originele onderdelen kan men er zeker van zijn dat het apparaat of voertuig optimaal blijft functioneren en betrouwbaar blijft.

Onderhoud
placeholder

Onderhoud

Onderhoud laadkleppen

Wij bieden onderhouds- en hersteldiensten voor alle soorten laadkleppen. Daarnaast voeren wij CE-keuringen uit en doen wij gewicht-tests om ervoor te zorgen dat de laadklep aan alle nodige normen voldoet. Wij zijn een erkend servicepunt van Dhollandia, wat betekent dat wij gespecialiseerd zijn in onderhoud en reparatie van hun laadkleppen. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of een dringende reparatie, ons team staat altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw laadklep veilig en efficiënt werkt.

Montage laadkleppen

Wij bieden een eenvoudige en efficiënte oplossing voor het laden en lossen van jouw goederen. Wij leveren en installeren een hoogwaardige Dhollandia laadklep rechtstreeks op jouw bestelwagen. Onze deskundige monteurs zorgen voor een snelle en professionele installatie, zodat jouw bedrijf snel weer aan de slag kan. Of het nu gaat om kleine pakketten of grote goederen, onze laadklep zorgt voor moeiteloos laden en lossen op elke locatie. Met de betrouwbare en robuuste Dhollandia laadklep kan jouw bedrijf efficiënter werken en tijd besparen.

Onderhoud en keuring trailers

Onze dienstverlening omvat het onderhoud en de herstellingen van trailers, met een specialisatie in koel- en vriestrailers. Onze technici beschikken over uitgebreide kennis, ervaring en vaardigheden om elk type trailer te onderhouden en te repareren. We voeren ook regelmatig technische keuringen uit om te zorgen dat de trailers voldoen aan de geldende normen en voorschriften. Om de remmen van de trailers te controleren en te testen, beschikken we over een eigen remmenstestbank. Bovendien zijn we een erkend servicepunt van het gerenommeerde merk Schmitz-Cargobull. Dit betekent dat we beschikken over de nodige kennis, onderdelen en gereedschappen om uw Schmitz-Cargobull trailer optimaal te onderhouden en te repareren. Onze klantgerichte aanpak, snelle service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maken ons een betrouwbare partner voor al uw traileronderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Herschilderingen

Een van de meest effectieve manieren om nieuw leven te blazen in uw commerciële vrachtwagenpark is door middel van renovatie en herverven. Het proces van grondig reinigen, het verwijderen van roest en andere oneffenheden en het vervolgens voorzien van een frisse laag hoogwaardige verf, kan uw vrachtwagens een indrukwekkende facelift geven die hun uiterlijk kan verbeteren en ze er als nieuw uit kan laten zien. Bovendien kan het renoveren en verven van uw commerciële vrachtwagens helpen om ze te beschermen tegen roest, corrosie en beschadiging door weersinvloeden. Hoewel er veel winkels zijn die verschillende renovatie- en verfservices aanbieden voor commerciële voertuigen, is het cruciaal om een ervaren serviceprovider te kiezen die duurzame en hoogwaardige materialen gebruikt om ervoor te zorgen dat uw vrachtwagens zo lang mogelijk in topconditie blijven. Of u nu uw vloot opnieuw wilt branden of alleen het uiterlijk wilt verbeteren, renovatie en herverven kunnen helpen om uw vrachtwagens te laten opvallen en er professioneler uit te laten zien.
placeholder

Onderdelen

Het verkrijgen van onderdelen voor vrachtwagens en laadkleppen kan soms een uitdaging zijn. Bij ons bent u echter aan het juiste adres voor hoogwaardige en betrouwbare onderdelen van verschillende merken en modellen. Ons assortiment omvat alles van remmen en banden tot aan filters en elektronica.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste onderdelen. We begrijpen dat uw voertuigen onmisbaar zijn voor uw bedrijfsvoering en daarom bieden we snelle en flexibele leveringsopties om uw stilstandtijd te minimaliseren.

Onze online catalogus maakt het gemakkelijk om te vinden wat u nodig hebt en om eenvoudig uw bestellingen te plaatsen. Als u een onderdeel niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op en we zullen ons best doen om het voor u te vinden.

Kortom, bij ons kunt u vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze onderdelen en op onze deskundige service om u snel weer op weg te helpen.
Onderhoud

Volg ons op facebook